SEDAN 1894

Sedan 1894 har Crescent varit skandinaviens ledande cykelleverantör och bidragit till att sätta ett helt folk i rörelse.
Alla har vi någon relation till varumärket, och för de flesta borgar Crescent för kvalitet och säkerhet. 
Dessa element är desamma oavsett om du köper en cykel eller en barnvagn.

Utvecklad och designad i Sverige

 

Barnvagnar som tål att användas

Den konstruktör som vill att barnvagnar ska klara de krav som föräldrar och inte minst barn förväntar sig av sin vagn kan inte lämna något åt slumpen. Att vårt nordiska klimat påverkar produktens livslängd gör att det också är viktigt att man har förståelse för naturens olika element och de förhållanden som råder just här. För det regnar faktiskt i Sverige ibland. Eller ganska ofta. Snö och minusgrader tillhör inte heller ovanligheterna. Därför har vi egen forskning och utveckling i Sverige. Utöver den kunskap om material, ramar och hjul som Crescent samlat på sig under mer än 120 år samarbetar vi bland annat med ingenjörer från Kungliga Tekniska Högskolan. För att du ska vara trygg låter vi testa alla våra produkter på oberoende ackrediterade testinstitut såsom SP, Statens Provnings och Forskningsinstitut och internationella SGS. Där säkerställer vi att barnvagnarna verkligen klarar sin uppgift. Sedan är det klart att din barnvagn inte bara ska kännas rätt när det gäller säkerhet och hållbarhet, utan även stämma med din personlighet. Vi lägger som sagt, stor vikt vid formgivningen vilket hittills resulterat i fyra internationella designpris. Våra modeller har olika uttryck och temperament. Precis som du.

En av marknadens säkraste barnvagnar

Från den dagen vi föds är vi beroende av våra föräldrar. Föräldrar i sin tur är beroende av att saker och ting i sin omgivning fungerar. Vi på Crescent Barnvagnar försöker göra vardagen lite smidigare, genom att ta fram barnvagnar som inte bara är väldigt lätta och smidiga, utan som också uppfyller våra högt ställda krav på säkerhet och kvalitet. Samtliga Crescentvagnar kvalitetskontrolleras därför noggrant in i minsta detalj och provkörs innan de packas för vidare transport ut till butikerna. Med en Crescent i din ägo kan du vara säker på att du har en av marknadens säkraste vagnar och en produkt av högsta kvalitét.

Vi lägger också stor vikt vid formgivning och design av våra produkter. Alla våra barnvagnar är framtagna för olika ändamål, och vi är säkra på att du ska hitta en barnvagn som speglar er livsstil och personlighet.

CRESCENT · SEDAN 1894

Utvecklad och designad i Sverige